Pandekager med Kødfyld Fra dengang man var barn.

Denne opskrift var faktisk en jeg fik da jeg havde hjemmekundskab i skolen for mange år siden, men syntes da jeg ville dele den med jer.
vi snakker her som overskriften siger pandekager med kødfyld. og her skal i huske, at i sagtens selv kan ændre på opskriften så det måske er med kylling i stedet for oksekød, andre krydderier og alt den slags. Så det er vel kun fantasien som her sætter begrænsninger for hvad vi kan lave som fyld i en gang madpandekager.

Ingredienser Pandekagedej:
1½ dl. Hvedemel
3 dl mælk
2 æg
lidt salt
25 g margarine

Sådan Laves pandekagerne:

  1. Hvedemel og mælk piskes sammen til en jævning
  2. Salt og æg piskes i.
  3. Bag 8-10 stk. tynde pandekager på panden. Tilsæt lidt margarine før hver ny pandekage
  4. Hold Pandekagerne varme f.eks. mellem 2 tallerkener eller i ovnen ved 100 grader.

Ingredienser Fyld:

300 g Hakket oskekød.
1 Hakket løg
20 g margarine
1 ts salt/peber
½ ts Timian
2 ss Koncentreret Tomat puré
½ dl vand
1 dl mælk
1 ts maizena mel

Sådan laves Fyldet:

  1. Kød og hakkede løg svitses i margarinen
  2. Krydderier, Tomatpuré og vand tilsættes, Fyldet koger i ca. 10 min
  3. Mælk og Maizena-Mel røres sammen og tilsættes. Fyldet varmes igennem til det er jævnet.
  4. 1 skefuld fyld lægges på langs af hver pandekage. Rul pandekagerne sammen om fyldet.
  5. Server Pandekager med kødfyld varme og lækre.

Varene kan købes i alle gængse supermarkeder rund omkring i landet. I kan også købe dem online hos Nemlig.com

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.