You are currently viewing Velvære: Sex og Onani

Velvære: Sex og Onani

Sex og Onani, kan man ikke komme udenom når man snakker om personligt velvære og sundhed. Da sex og onani udløser nogle stoffer i kroppen som er med til at skabe blandt andet. En eller anden form for lykke følelse. Så kom igang med at købe jeres sexlegetøj. Da der er en masse spændende produkter derude.
Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Hvad kan jeg bruge af legetøj for at få orgasme ?

Dette er et meget bredt spørgsmål og kommer helt an på dig selv som person. Hvad du kan lide, hvad du tænder på, hvad du har behov for. Jeg har tænkt mig her i dette indlæg og komme med nogle forslag til hvad du ville kunne bruge for at få Orgasme ved hjælp af legetøj.
Lad os starte med kvinderne og komme med nogle eksempler på legetøj til dem, som de kan få orgasme af.

En sikker vinder fra starten er vel den klassiske dildo, og her kan man jo til at starte med kigge på denne fra sexshop.dk* .

GRATIS FRAGT
You2Toys Jerry Giant Dildo
En indbydende, gennemsigtig pink dildo Har et naturtro udseende, årer langs skaftet og hoved foroven I bunden er en sugekop, så dildoen kan side fast på glatte overflader, så du kan bruge den uden at bruge hænder Måler 22 cm i længden og ca. 4,7 cm i
Pris fra 189

Er du mere til noget som viberer så er dette vibrator æg fra sexhop.dk* et godt valg, det er deres eget mærke og så er det genopladeligt, det vil sige at du altid kan sørge for at det er klar til brug når du/i har lyst, med et æg som dette kan din partner også indrages i legen. da han kan tage kontrol over det med den medfølgende fjernbetjening.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 120
You2Toys Lust Control Trådløs Vibrator Æg
Trådløst vibratoræg i lilla med silkeblød overflade 10 inciterende vibrationsrytmer med orgasmegaranti Trådløs fjernbetjening der rækker 10 meter Perfekt til forspil og dominanslege – og en tur ud at handle
Pris fra 119

Man kan også tage lidt fra begge verdener og have en vibererende dildo, den er så ikke fjernbetjent, men den bringer nydelse til de fleste. så er nok et forsøg hver, for Orgasme er også med til at give dig velvære som person.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
You2Toys Noir – Vibrator
Lækker og flot vibrator med udpræget penishoved Med kraftige vibrationer Kan bruges både analt og vaginalt Meget velegnet til g-punkts stimulation God nybegynder vibrator
Pris fra 79

Kan mænd bruge sexlegetøj ?

For at svare meget kort på spørgsmålet så er svaret JA, mænd kan godt bruge sexlegetøj, det kommer an på hvor ens egen grænse går og hvad man selv tænder på og har lyst til at bruge af legetøj.

Et par eksempler på sexlegetøj til mænd er f.eks. denne penis ring fra sexshop.dk*

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Emerald Love Luxurious Penisring
Oplev intens nydelse med en penisring, der skiller sig ud ved at tilbyde både klitoris- og testikulær stimulering samtidig. Tilpas din oplevelse med 10 forskellige vibrationsmønstre, der giver dig mulighed for at skræddersy stimuleringen efter di
Pris fra 199

Man kan også i stedet for en penis ring, som måske fungerer bedst med en partner, få et såkaldt onani sleeve som som er lavet af blødt materiale og ar nupret indvendig for at give optimal nydelse.

GRATIS FRAGT
ROMP Mosh – Blowjob Stroker
Fleksibel diameter som passer til de fleste 2 forskellige pirringsstrukturer – 1 på hver side Kompakt størrelse Rengøres nemt efter brug
Pris fra 94

Findes der legetøj til par ?

Det gør der såmænd også, man kan roligt sige at der findes legetøj til alt og alle når man snakker sexlegetøj, så selvfølgelig også til par. Man kan bruge de fleste vibratorer giv kontrollen til din bedre halvdel og lad ham styre hvornår vibratoren skal vibrere. Det kunne gå hen og blive spændende hvornår han beslutter sig for du lige skal op og køre. Det meste sexlegtøj kan bruges i parleg, det er kun fantasien som sætter grænser.

Tag et kig på sexshop.dk*

Hvordan falder dette indlæg i hak med sundheden i alt. ?

Det gør det fordi man sætter gang i ens systemer med sex og leg på lagnerne om du gør det selv eller med en partner. Din krop udskiller nogle stoffer som gør, at du/i på en måde bliver mere frisk, mere glad. Og nemmere kan klare dagen.
nogen mener sågar at onani og sex er med til at fjerne stress. og at det lige frem virker, skulle være ganske givet.

Så jo sundhed og sex, hører på en eller anden måde også sammen.

Har du lyst til at læse andre indlæg på siden så hop til forsiden her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.