You are currently viewing Løbebånd, er de egnet til hjemmet?

Løbebånd, er de egnet til hjemmet?

Løbebånd i hjemmet

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Er løbebånd egnet til hjemmet

Om løbebånd ligefrem er egnet til hjemmet, kommer nok mest an på plads og privatøkonomi, har du plads og har du råd, kan jeg ikke se nogen forhindring i at købe et til hjemmet.

Jeg tænker nok mere på om det er nemt at lave plads, for et løbebånd fylder jo en hel del at have stående, man kan ikke ligefrem tage det ned, slå det sammen og gemme det væk. Dog vil jeg sige at har du råd til et og du ikke er meget for at bevæge dig ned i et center for at lyde som et dyr i brunst fordi du løber tungt på et løbebånd, så er en privat løsning nok lige sagen for dig.

Jeg vil mene at løbebånd er egnet til de hjem som har masser af plads. I deres villaer og andre huse. De er nok mindre egnet til 3 og 4 værelses lejligheder og slet ikke egnet til små 2 og 1 værelses lejligheder. Men igen er det vel kun fantasien som sætter grænser, for hvor man kan have et stort løbebånd stående.

Kan man købe løbebånd til hjemmet.

Svaret her er JA det kan du, Dog skal du forvente at et løbebånd er lidt dyrere end en motionscykel, så det skal man også forholde sig til. Men vil da mene at hvis man gerne vil løbe i hjemmet. Fordi man af den ene eller den anden grund ikke kan løbe udendørs eller kan lide at gå ned i et træningscenter. Så er det her da helt klart. Den mulighed man kan spare sammen til og benytte sig af.

GRATIS FRAGT
Masterfit TP150 Løbebånd
TP150 giver dig mulighed for en løbetur i komforten af dit eget hjem. Det er et kompakt løbebånd, som også har mulighed for at blive slået op, så det ikke fylder i hjemmet. Båndet er ideelt til dig der løber mindre ture og passer til alle løbeniveauer. To
Pris fra 11.900

Budgettet.

Man kan med fordel tage et kig på følgende løbebånd MasterFit TP100 Abilica*. Det er hvad jeg vil kalde et begynder bånd, og har lidt prisen med sig, men man skal være klar over at pris følger kvalitet i løbebåndenes verden. Men det her er et løbebånd til budgettet og er det billigste Løbebånd som Abilica har i deres sortiment pt. Men et sortiment kan blive udskiftet ligesom i alle andre forretninger. Man skal være opmærksom på max vægten for dette løbebånd som er 125 kg hvilket jo gør at de fleste kan være med.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2000
NordicTrack T 6.5 Si Løbebånd
30 dages prøveperiode til iFit medfølger NordicTrack T 6.5 Si er Danmarks bedste løbebånd til prisen. Det har en god størrelse der passer ind i de fleste hjem. Der sidder en 2,5HK motor i den, som accellererer hurtigt op til maks hastigheden på 16 km/t.
Pris fra 7.995

Et andet Løbebånd som også er i budget enden dog i den høje budgetende.  Det er et løbebånd som ikke fylder så meget i landskabet når vi taler løbebånd, men kan måske kile sig ind imellem to møbler når det ikke bruges. 

Til dem som vil ofre lidt mere.

Her er vi allerede oppe i et lidt andet prisleje. I forhold til budget båndene så er her i hvert fald 2000+ i forskel på prisen, men så er kvaliteten også øget kraftigt. Her kan man med stor fordel kigge på følgende fra Abilica.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5000
Sole F63 Løbebånd
Velkendte Sole F63 i nyt stilrent design! Sole producerer løbebånd i topkvalitet, og F63 er ingen undtagelse – selv til en lavere pris. Løbetbåndet er drevet af en robust 3,0 HK motor, der tilbyder dette løbebånd en hastighed op til 20 km/t og en max stig
Pris fra 12.900

Her har Abilica et løbebånd der er et stærkt og gennemtestet løbebånd, som lige har vundet den ære at være det bedste løbebånd i Skandinavien i dets klasse, er du nysgerrig kan du se testen her. Løbebåndet hedder -=Reklamelink=- Sole F63 Bluetooth*, Dette er et perfekt mellemklasse løbebånd, til dig som vil have et løbebånd i mange år, det er solidt bygget, det har en kampvægt på 115 kg alene, og kan klare en personvægt på op til 147 kg

Til jer med meget luft i budgettet.

GRATIS FRAGT
Abilica Premium AC BT Løbebånd
Løbebånd i professionel kvalitet, til aktive brugere, som stiller høje krav til funktion, pålidelighed og komfort. Egner sig godt til motionsrum. Premium AC BT er et solidt og driftsikkert løbebånd med super god ydelse. Med den kraftige AC motor på 3H
Pris fra 34.995

Har du pengene kan man jo gå hele vejen og tage et af topmodellerne inden for løbebånd, her er et par eksempler. Bland andet dette. Som sælges hos Abilica og er et top kvalitets løbebånd.

Premium AC BT løbebånd* er i absolut topklasse. Det her løbebånd, bliver brugt primært til erhverv og foreninger, men er også velegnet til den ekstrem kræsne hjemmebruger som virkeligt bare gerne vil have topklassen i hjemmet. Abilica har lige nu løbebåndet til 44900. og med den pris, får du et løbebånd. Som virkeligt er holdbart og kan det du forventer. Det kan klare en personvægt på op til 180 kg

Du kan også tage et kig på på dette løbebånd som er i samme klasse som ovennævnte, det hedder Spirit CT900* og er primært udviklet til fitness centre. Men som ovenstående kan man hvis man er virkelig kræsen opg har luften i budgettet. Selv investerer i dette løbebånd.  Det har en pris på 51995. Og det er kvalitet man får for de penge. Det er udviklet med håndtag ude til siden som gør det nemmere at justere hastighed og hældning undervejs i den løbetur. LED displayet har mange forskellige muligheder. Dette løbebånd har samtidigt den højeste personvægt jeg har set, du kan veje op til 182 kg, det er lavet til at kunne holde.

GRATIS FRAGT
Spirit CT900 ENT Løbebånd
Spirit CT900 ENT LED Løbebåndet er produceret til centerbrug. Den kraftige opbygning giver brugerne en stabil og lækker løbeoplevelse. ENT er en forkortelse for ENTERTAINMENT, og det er præcis hvad CT900 ENT computeren tilbyder dig. Med mulighed for op
Pris fra 79.995

Er der værdi i et løbebånd derhjemme

Personligt vil jeg sige at der er en kæmpe værdi i at have et løbebånd hjemme i huset, såfremt man har disciplin til at bruge det, så det betaler sig at have det stående, fordi det jo koster både når man skal købe det løbebånd, men også at bruge det. Det er her man skal overvejer om det er noget man vil bruge eller ej. Man slipper for at tage turen op i fitness centret for at løbe en tur. Hvis man ikke mener vejret er til at løbe i, så kan man jo lige hoppe en tur på løbebåndet derhjemme.

Så jeg kan helt sikkert se værdien i det et løbebånd i hjemmet.  En investering som helt sikkert vil være det værd.

Fordele og ulemper ved et løbebånd i hjemmet.

Ulemper.

Ulemperne ved at have et løbebånd i hjemmet er at det fylder ret meget. Så man skal helt sikkert være sikker på at man har pladsen til at have det stående. For at kunne bruge det. Man skal også sikre sig at der er et strømstik inden for rækkevidde da de fleste løbebånd bruger strøm.

Så skal man huske at kigge på prisen og ens behov. For et løbebånd er ikke bare et løbebånd. Her kan man helt sikkert gå galt i byen. Ved at man køber det forkerte.

Minimalt forbrug. Er en af de største ulemper ved at man erhverver sig et stort og dyrt løbebånd. Det er er en investering og ikke en køb og smid væk løsning.

Fordele.

Man kan få god motion i hjemmet. Og du kan potentielt løbe en Marathon foran Tv’et.  samtidigt med at man ser Marathon.

Har du plads er det en super god investering til hjemmetræneren som ikke føler at larmen i et center er det værd. Her kan man løbe i fred.

Det er en god investering i ens fremtidige helbred. Det er her man kan forbedre formen og helbredet på samme tid.

Jeg vil bare ind og kigge på løbebånd

Hvis du her til slut bare har besluttet dig for at du selv vil ind og kigge og blive inspireret, skal du selvfølgelig have lov, men tillad mig at præsentere dig for disse online butikker som sælger løbebånd

Er du mere til motioncykler kan du med fordel læse her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.