Overvejer du en Motionscykel, tag et kig her.

Motionscykel, skal jeg købe en?

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Om du skal købe en motionscykel er vel egentlig op til dig selv. Dog vil jeg anbefale at du bliver helt sikker i din sag, og undersøger markedet for hvad du eventuelt har brug for. Du skal ikke bare springe ud i det og købe den første, og bedste motionscykel du kan komme i nærheden af. Det kan helt sikkert være farligt og spild af penge.

Men hvis du får undersøgt sagen, ud fra hvad du som person har behov for. Og selvfølgelig også hvad resten af familien, har behov for.
Fordi at en motionscykel kan nemlig godt være en stor udskrivning til budgettet, i hvert fald hvis du gerne vil have en som har lidt kvalitet. Men det kommer vi ind på lidt længere nede i posten.

Om du SKAL købe en motionscykel, er ikke noget jeg kan bestemme. Det er kun noget du selv kan finde ud af, men ja undersøg, undersøg og undersøg. Lige som du ville undersøge så mange andre ting med hensyn til priser og kvalitet.

Motionscykel til privat brug, er de gode?

Min kæreste og mig har selv købt en motionscykel i den lidt dyrere ende, umiddelbart stadiet før dem vi ser i de store fitness centre. Og den oser af kvalitet og er virkelig super god, og så er den selv dreven, det vil sige den skal ikke bruge strøm. Hvilket de fleste motionscykler faktisk ikke skal.
Motioncykler har det med at blive bedre jo mere du betaler for dem. Smutter du ned i den lokale Harald Nyborg og køber den billige model, er der også god chance for at det ikke er en optimal motionscykel du får med hjem. Det er også her du skal være lidt på vagt når du køber en motionscykel.

Jeg vil dog sige at de fleste motionscykler er rimelig gode til privat brug. Kommer så igen an på hvor meget du har planer om at bruge den. Er det hver dag eller kun en gang ugen, for så kan det godt være at køber du den billige cykel så holder den ikke så længe. Som hvis du gik hen og brugte lidt flere penge på den, så ville den også holde længere tid.

Du kan finde eksempler på motionscykler her*.

Hvilken motionscykel skal jeg vælge?

Det er her det bliver svært at forklare, for hvad skal du vælge i sidste ende. Der er utallige motioncykler derude, der er dog ikke ret mange fysiske butikker som sælger virkelig kvalitets motioncykler. Så derfor vil jeg sætte min fokus på webshops som sælger motioncykler.

Men det er altid svært at finde ud af hvad man skal købe for markedet er en jungle at finde rundt i. Især for folk som ikke helt er på kendt terræn, og ikke lige går så meget op i det, bare det virker for dem, hvilket jo i bund og grund er det vigtigste, man kan dog stadigvæk købe katten i sækken.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2500
Abilica Stream UB VIII Motionscykel
En robust motionscykel til dig, der vil have en ekstra udfordring. Vi har fået denne nye model, da mange kunder har ønsket at kunne købe en motionscykel med samme muligheder, som vores professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris. Abilica
Pris fra 3.995

Men tag et kig her på denne her som er udviklet til fitness centre. Og hedder Abilica Premium den kan ses her* men den har en prisklasse på en normalpris på omkring 8500,- og er godt givet ud, fordi du får en holdbar cykel og så kan den bære op til 200 kg, hvilket siger lidt om at det er robust motionscykel, som kan holde til en hel del.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1204
Abilica WinMag Cruise BT Motionscykel
Denne motionscykel kommer med mulighed for varieret og motiverende træning gennem interaktive apps. Abilica WinMag Cruise BT er designet med 32 elektronisk og justerbare modstands niveauer, samt 12 forudindstillede programmer. Derudover kan du cykle eft
Pris fra 3.295

Der er selvfølgelig også en motionscykel til jer som ikke har det vilde budget, og kan fås hos Abilica og den kan ses her*, det er helt sikkert en motionscykel som er det værd, den er kåret fornyligt som testvinder i kvindemagasinet Woman, og pt har Abilica tilbud på denne derfor den er nede under 3000,-

GRATIS FRAGT
Spirit CU900 LED Motionscykel
Spirit CU900 Motionscyklen er topmodellen fra Spirit. Denne motionscykel er produceret til det kommercielle miljø, og vil kunne stå i et hvert træningscenter eller motionsrum. Denne motionscykel har et let og glidende tråd, som giver brugerne en god træn
Pris fra 19.995

For jer de virkelig entusiaster med hang til eget træningscenter i kælderen. Eller som bare vil have noget som OSER af kvalitet, så skal i tage et kig på denne motionscykel også fra Abilica, det er en motionscykel som kan bruges til alle uanset erfaring. Både til jer som lige er startet med at træne og cykle og helt op til de trænede atleter. Som også kan bruge den omfattende information som computeren på motionscyklen giver, og denne kan købes lige her*.

Fysisk eller online butik?

Skal jeg være ærlig. Ville jeg fortrække en fysisk butik, komme ned og snakke med en ekspedient. Man selvfølgelig må formode har en hel del mere forstand på motionscykler end jeg har. Hvilket jo alt andet lige giver en fordel at man måske også kan få lov at sidde på en motionscykel. Og mærke efter om f.eks. at sadlen er noget for ens bagdel. Kan man få andre sadler til den givne cykel. Samt hvad man ellers kan få spurgt om nede i en fysisk butik.

Man kan selvfølgelig også hvis man helst vil handle online. Stille spørgsmål via Email til webshoppen som sælger den cykel man er interesseret i. Man vil kunne få alle de samme svar som ved en fysisk butik, det eneste ville jo nok være at du ikke lige kan få lov at sætte dig op på cyklen. Imens du stiller spørgsmålene.

I bund og grund handler dette valg om personlig præferencer. Samt om der ligger en fysisk butik lige i nærheden af hvor man bor, da man måske ikke lige har tænkt sig at køre fra Jylland til Sjælland eller omvendt. Bare for at prøve en motionscykel i nogle minutter.

Jeg har valgt at give jer lidt muligheder for lidt forskellige webshops som i kan se her, der er Abilica som er en webshop som faktisk også har fysiske butikker, du kan se deres hjemmeside via banneret herunder.

Fordele og ulemper ved en motionscykel i hjemmet?

Ulemper

Der er selvfølgelig også fordele og ulemper ved en motionscykel i hjemmet. Jeg syntes i hvert fald vi lige så godt kan få ulemper ud først. Og her er den åbenlyse at det tager en del plads at have en cykel stående i stuen eller i et værelse, det er ikke alle som lige har plads til en motionscykel i hjemmet, da den optager noget plads. Samt vægten er væsentligt tungere end så mange andre ting man har i hjemmet. Så man flytter ikke lige rundt på en motionscykel hvis man lige skal have gjort rent nede under den.

Det vil selvfølgelig heller ikke være nemt selv at transportere den hjem til sig selv. Hvis man køber den i en fysisk butik, der anbefales klart at få den leveret. Da de fleste motionscykler er virkelig uhåndterbare at have med at gøre.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1504
Abilica Premium UB BT Motionscykel
Meget kraftig og robust magnetcykel. Med elektromagnetisk modstand (EMS) som giver høj belastning og driftssikkerhed. Hele 32 forskellige modstandsniveauer gør, at alle vil kunne blive udfordret på denne cykel. Via Bluetooth har du mulighed for at koble
Pris fra 7.495

Nogle motionscykler larmer også når man træder rundt i sveder. Enten med bip eller ”motoren” inde i cyklen, af egen erfaring har vi en motionscykel i hjemmet som bippede hver 30 sekunder, for at fortælle at der var gået 30 sekunder. Det endte med at vi ringede til butikken. Og fik dem til at komme og pille den lille bip højtaler af. Så man kan cykle i fred for ekstrem mange bip lyde, jeg skal så dog lige sige at det er jo ikke sikkert at alle motionscykler har samme støj niveau. Samt så afhænger det nok af prisen i sidste ende, pris og kvalitet hænger unægtelig sammen.

Fordele

Lad os så blive lidt mere positive omkring motionscykler. Det er en god motivations faktor at have i hjemmet. Når man sidder på den, så har mange den stillet så man kan se tv imens man cykler, mange trænere syntes måske ikke det er en god ide. Men det er jo en mulighed, andre har det bare bedre med at cykle hjemme i fred fra andre som står og tripper for at få lov til at overtage efter dig. Folk som er villige til at stå i 30-60 minutter bare for at vente. På netop den motionscykel du bruger.  Så helt sikkert en fordel på den baggrund at have sin egen Motionscykel derhjemme.

Man bestemmer selv hvor den skal stå henne i ens eget hjem. Der er intet forkert sted, den kan jo næsten står hvor man har lyst til at stille den. Man skal med de fleste moderne motionscykler ikke tage højde for. At man skal finde en stikkontakt at sætte den i. Da stort set alle motionscykler i vore dage er selvforsynende med strøm til displayet. Så den koster ikke noget på ens strømforbrug.

Ens afhængighed af trænings centres åbningstider for at cykle. Er irrelevant med ens egen motionscykel, man kan sætte sig op og cykle på den når man har tid og lyst til at få en god gang træning. Selv midt om natten.

Man kan sikkert finde en masse andre fordele og ulemper. End dem jeg lige har beskrevet her, men det var da lidt af dem, så det kan guide jer ind på en beslutning omkring eventuelt køb af en motionscykel.

GRATIS FRAGT
Spirit CU900 LED Motionscykel
Spirit CU900 Motionscyklen er topmodellen fra Spirit. Denne motionscykel er produceret til det kommercielle miljø, og vil kunne stå i et hvert træningscenter eller motionsrum. Denne motionscykel har et let og glidende tråd, som giver brugerne en god træn
Pris fra 19.995

Er det besværet værd med en motionscykel?

Ud fra et personligt synspunkt, ville jeg da helt sikkert sige at det er besværet værd. Det her er igen sådan et punkt hvor der er for eller imod, kommer man nu op på den cykel, bruger man den hver dag?
Man skal jo op på den en hel del gange for at den har tjent sig hjem, men så igen kan man jo også forsvare det med at sige at det jo er rart at kunne træne når det passer en selv, før man tager på arbejde, uden at skulle tage ned i et center og træne på en motionscykel. Så kan man jo gøre det hjemmefra.

Hvis man har pladsen. Så er det besværet værd, har du ikke pladsen, så skal man nok overveje en ekstra gang, på grund af fylden af en motionscykel.

Besværet værd, JA helt sikkert det må være ordet herfra i hvert fald. Det gør også at så har man ikke nogen undskyldning for ikke at motionere i hjemmet. Der er jo heller ingen dresscode i hjemmet, hvis du vil cykle splitter fornøjet så værsgo, ja giv den gas og god vind til alle som vælger at købe en motionscykel.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.