Hjemmetræning hvilket udstyr kan jeg bruge.

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Er hjemmetræning vejen frem?

Hjemmetræning. Det er et ord som mange har tænkt på. Er det noget man skal gøre sig i. Eller skal man bare betale sig fra det og blive medlem af det lokale fitnesscenter til 100- 200 pr måned. Det er jo det man skal gøre op med sig selv. Når man går igang med at overveje hjemmetræning, fordi det er vigtigt at hvis man vælger at investere i udstyr til hjemmet. Så skal man jo også få det brugt for ellers er det jo netop spild af ens penge og ens tid.

Ved at mange desværre har købt en masse udstyr til hjemmet. Og så står det bare og samler støv i et skab eller et sted på gulvet. til evig påmindelse om det man egentlig gerne ville. Men som man så ikke fik gjort. Det er vigtigt at du gør op med dig selv. Og en eventuel kæreste/samlever om det er noget i skal bruge penge på. Da man skal være sikker på at få det brugt.

Kan det betale sig ?

Om det kan betale sig at investere i hjemmetrænings udstyr når du/I endelig har besluttet at nu skal det være. Nu skal vi ud og købe noget udstyr. Så vil jeg sige JA det kan sagtens betale sig. Men jeg vil da mene at man ikke skal tage ned i Føtex eller Netto når de har et eller andet på tilbud. Det vil jeg mene at så bliver det dyrt i længden. Fordi det skal udskiftes jævnligt. Jeg vil i stedet for anbefale et sted som Fitnesstorvet.dk.

De har gode priser og så er det kvalitets udstyr. Som de leverer. Du/I kan jo tage et kig på deres side.

Og falder Fitnesstorvet.dk* ikke i din eller jeres smag kan i tage et kig hos fitnessgruppen* som handler med udstyr til både private og til professionelle centre osv.

Det var to muligheder til at starte på. I det næste afsnit kommer jeg til at gå lidt mere i dybden med udvalget af hjemmetrænings udstyr. Hvad kan man have behov for i hjemmet. Når man skal træne og hvad har man ikke behov for.

hvilket udvalg er der ?

Lad os kigge på udvalget hos de to firmaer. Jeg vil tage et lille udpluk af de forskellige ting lidt fra hver side. Der er et stort udvalg. og det er i virkeligheden op til ens egne præferencer. Når man skal købe en given ting med hensyn til blandt andet farver.

Nå men lad os kigge på det.

Træningsmåtter

Jeg har som det første kigget på noget at ligge på. For at skåne en selv og gulvet. Så er det rart at have en måtte man kan træne på. Hvis man skal lave en masse gulvøvelser. Her har jeg kigget som det første på en måtte fra Fitnessgruppen. En måtte som de har i Sort og blå. Og er følgende måtte en FG sport træningsmåtte. Det er Fitnessgruppens billigste model til 299,-

*FG Sport træningsmåtte fra fitnessgruppen og koster 299,-

Så kan vi passende kigge på Fitnessgruppens billigere model som er en del billigere. men også en Yoga måtte som også kan bruges som træningsmåtte.
Denne koster 179,-

Yoga måtte til 179,- fra Fitnessgruppen.dk

Kettlebells

Det var to forskellige træningsmåtter. hvilken som er bedst skal jeg være ærlig og sige at jeg ikke har testet endnu. men tror på det prisniveau er der ikke den vildt store forskel. så det er bare at komme igang. Personligt har jeg dog prøvet en del måtter i diverse træningscentre men har ikke åbenlyst kunne mærke forskel. Så til hjemmetræning er disse udemærket.

Når nu i har købt måtterne så kan vi komme igang med gulvøvelserne. Og til det skal vi jo bruge noget udstyr lad os løfte en kettlebell på 10 kg. Og til det skal jeg bruge nogle eksempler og den første kommer her fra fitnessgruppen og er en kettlebell fra Peak Fitness på 10kg og den er blå og sort i farven. og koster 229,-

*Peak Fitness Kettlebell hos fitnessgruppen til 229,-

Håndvægte

Som det sidste kigger på lidt mere styrkeløft. Her har jeg valgt at finde 5 kilos håndvægte fra begge to. den første er fra fitnessgruppen og er et sæt på to håndvægte til 250,- og er i farven grå. når det gælder håndvægte er der mange firmaer som har vær vægtklasse i en farve for at man kan kende forskel på dem.

*Håndvægte fra Peak Fitness til 250,- med neopren overflade.

Dette var så lidt om udstyret så er det op til jer at købe det og få det brugt. Så kom frisk og kom igang med motionen bag jeres egne fire vægge. Hjemmetræning, kan være vejen frem for dig. Som ikke har muligheden for at komme ned i et træningscenter.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.