Sko til træning: Hvad skal du gå efter?

Den lille men store guide til træningssko hvad skal du gå efter hvad skal du kigge efter

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Er det rigtige fodtøj vigtigt til træning ?

Det er vigtigt med det rigtige fodtøj til træning især hvis du skal løbe og bevæge dig meget, ja selv hvis du styrketræner meget og er meget stationær kan det være vigtigt med det rigtige fodtøj, det er så her din egen vurdering kommer ind i billedet for lige med sko er det meget individuelt hvordan dine fødder reagerer, når det kommer til sko.

DU kan jo som person have en fod som har sin egen form, Her er to af de mest gængse ting som ens fod gør.

Overpronation:

Her “falder” din fod ind imod indersiden. Hvilket oftest er set hos kvinder og platfodede personer. denne form for fod. Slider dine sko meget på indersiden af skoen.

Oversupination:

Her “falder” din fod udad. Det er ofte folk med høj vrist og svang. Som supinere og skoene vil være slidt mest på ydersiden

Neutral:

Her “falder” din fod ingen steder. Man træder neutral ned på foden, og skoen bliver slidt lidt over det hele så den vil ikke som ovenstående hælde til den ene eller den anden side.

Hvordan skal mine løbesko være?

Dine Løbesko skal afspejle din fod. Det vil sige at du skal faktisk ikke købe på udseendet af skoen. Du skal købe hvad der er sundest for din fod. og så må udseendet komme i anden række. Fordi har du ikke en god sko til at løbe i kan du få skader og kun forværre din fod.
Det er derfor meget vigtigt at købe det rigtige fodtøj. Som med lidt hjælp fra fornuftigt personale burde kunne købes i de gængse sportsforretninger. Der sælger løbesko og træningssko og så videre.

Her følger et par eksempler på Løbe sko til både herre og damer.

Og damerne først For nu at være lidt galant.

Et par lækre Sko fra Asics til Kvinder med pronation, hvilket som skrevet længere oppe er noget som typisk set hos kvinder. Hvilket gør at mange kvindesko er lavet med pronation og ikke supination.

pris: 849,-

Her følger så en Neutral Sko som passer til største delen af kvinderne derude.  Har her valgt endnu et eksempel fra Asics.

Pris: 799,-

Her følger så et par forslag til hvad herrene kan finde på. Den første sko er en løbesko fra Asics med Mild til Moderat pronation.

1349,- Nedsat fra 1500,-*

Her er så et bud på en neutral sko til mænd.

1095,- Nedsat fra 1500,-*

Dette var mit bud på et bare billige. men gode løbesko til både herre og damer. syntes i ikke lige nogen af disse er noget for jer så kan i altid tage et kig på Billigsport24.dk*

  Hvordan skal træningssko være ?

Skal du bruge sko til træning. Er det en lidt anden form for tilgang til din sko. Fordi at her taler vi om at de fleste som bruger den til træning jo både skal løbe, cykle, ro og styrketræning og så videre. Så derfor skal den sko du vælger være til et forbrug. Som ikke kun er løb, skoene skal dog stadig følge din fod og du skal føle dig tilpas i skoene lige meget hvilket brug du har.

Jeg kommer her med et par eksempler til sko du kan bruge til træning. starter her med en sko til damer.

549,- Nedsat fra 650,-

Og mændene skal da ikke føle sig snydt. så her kommer jeg da også med et forslag til en træningsko til mænd.

599,- Nedsat fra 850,-

Vær opmærksom på at disse to forslag er sko til neutrale fødder. De kan dog bruges til folk med pronation også, men kan man ikke råde folk til. Da det er vigtigt du har en sko som dine fødder har det godt med. Specielt når du skal yde noget og lægge vægt og pres på foden under træning.

Men vil du hellere selv ind at lure, kan du jo lure på billigsport24’s hjemmeside ved at klikke på banneret herunder.

Du kunne jo bruge dine nyindkøbte sko og løbe på et løbebånd tag et kig her.

Dette var mine bud på løbesko og trænings sko. Følg med fremadrettet på bloggen for flere ideer til alt sundhed.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.