Træningsbold: Hvilken skal jeg vælge ?

Hvad bruges en træningsbold til ?

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

En træningsbold bruges kort fortalt til at træne hele kroppen. Man kan træne alt ved hjælp af en træningsbold. Det er en nem ting at have i hjemmet. Det er nemt at bruge en træningsbold i træningscentret. Det er i det hele taget et stykke træningsudstyr som faktisk kan blive uunværligt. En træningsbold er god til at træne din balanceevne. Den er god til genoptræning. Ja den er ret god til virkelig mange ting. Det er også derfor jeg skriver dette indlæg. Det er for at give jer allesammen et indblik i træningsboldens verden. Hvordan jo er gået lidt fra at være et modefænomen. Da alle lige pludselig skulle dyrke pilates med bold.

Er en træningsbold ikke kun til yoga?

Nej en træningsbold er ikke kun til yoga. Den bruges til normal træning også endda meget hyppigt. Har faktisk ikke rigtigt personligt hørt om at træningsbolde bliver brugt voldsomt meget til yoga. Men de bruges da. men ihvertfald bruges bolde hyppigt til at træne balance samt lave en masse diverse øvelser på nede i træningscentret. Så nej er ikke kun yoga man bruger dem til.

Hvor kan man købe en træningsbold?

Man kan købe en træningsbold de fleste steder. Det handler bare om at finde den rigtige størrelse til en selv.

  • < 155 cm        45 cm.
  • 155-171 cm    55 cm
  • 171-186          65 cm
  • 186-198          75 cm
  • > 198              85 cm

Det her er ca størrelser som passer til din højde. Personligt kan jeg bedst lide at bruge en som måske er lidt for lille. men har ikke hørt at det er virkelig dårligt at gøre. er også nogengange blive bedt om at tage en mindre bold fordi så kan man lave nogle hårdere øvelser på bolden. Da man skal bevæge sig mere og bruge muskulaturen anderledes end man skulle ved en optimal størrelse bold. men igen som jeg har skrevet nogle steder så er jeg ikke uddannet så ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

Men Når du så har fundet din størrelse så er det sådan set bare at finde et sted at købe dem. Jeg vil her komme med et par eksempler på hvor du kan købe dem. Du kan blandt andet købe dem her hos fitnessgruppen.dk.

Så tag et klik på bolden og find din bold. som passer til din højde. så vil du snart være igang med at bruge den. Man skal dog være opmærksom på at man nok skal have fingrene i en boldpumpe for at kunne puste den op.

Men mange gange så skal man jo sige alle gode gange to og der er rigtigt mange forskellige udbydere af træningsbolde derude. så her får i et andet forslag til hvor i kan købe dem. Dette er abilica online shop* som leverer mange forskellige ting til privat brug.

Dette var så 2 forskellige butikker som sælger træningsbolde. Så jeg syntes da i skulle klikke rundt og finde en bold i føler i kan bruge og så komme igang med at træne med den. Så kan i jo give noget feedback omkring hvor god bolden er. Eller om det slet ikke er noget for jer at træne med.

Dette indlæg har 2 kommentarer

    1. Ole Nielsen

      Mange tak for svar 🙂 håber du kan bruge den 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.