Velvære: Kan tøj være en del af din person

Kan tøj være en del af mit velvære og min selvtillid?

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Ja tøj kan godt være en del af dit velvære. Det kan faktisk være en kæmpe stor del af dit velvære. At du føler dig godt tilpas i det tøj du går i, det tøj du har på, når du går på arbejde. Tøjet kan også være en stor del af det som frembringer din selvtillid. Da du føler dig mere selvsikker i det rette tøj. Eller ihvertfald i noget tøj som du selv føler dig helt perfekt i og er glad for.

Det som er svært her som værende objektiv det er jo det med at sige. DET her stykke tøj giver dig selvtillid. For det kan man ikke. Man kan ikke diktere hvad folk mener er det bedste for dem. Og hvad folk mener giver dem mest velvære og selvtillid.

Det Jeg har tænkt mig her er at give jer nogle muligheder og forslag til hvad for noget tøj som kan virke opmuntrende og give dig/jer det velvære og den selvtillid vi allesammen gerne vil have.

Som kvinde kunne du jo passende kigge på denne side. en webshop som hedder Dressyou* som har hovedkontor her i Danmark endda.

De har masser af muligheder for at købe tøj og accessories så tag et kig på den og se om du kan finde noget du kan bruge.

Ellers er der denne side som også kan give dig en masse inspiration til tøj. Siden hedder superlove*

er du en mand så kunne du kigge på denne side som giver dig et bredt udvalg af tøj.

De tilbyder også et bredt udvalg af tøj til mænd i mange kendte mærker. Og der er en ret god chance for at du kan finde noget som DU kan føle dig tilpas i.

Så kan du prøve at kigge her hos Hardcasa.*

De tilbyder også et bredt udvalg af kendte mærker til mænd. Hvor der er god chance for at finde noget som passer til lige netop dig.

Hvad for noget tøj giver velvære og selvtillid ?

Dette spørgsmål er der ret mange som stiller sig selv. Det er faktisk et ret godt spørgsmål og med fare for at gentage mig selv. Så er det tøj som du føler dig selv ret godt tilpas i. Der er ingen som siger at det skal være det moderigtige tøj du går i. Kan godt være noget af dit gamle tøj som du finder i klædeskabet og bliver overrasket over at du egentlig har det liggende.

Som jeg også før har nævnt er der ingen som kan bestemme over dig. ingen udover dig selv ved som regel hvilke former for tøj som du kan lide at gå i. Det er derfor kun dig som kan fortælle hvad du føler dig perfekt tilpas i og med.

Så når du kigger dig i spejlet så føler du dig veltilpas i det tøj du har valgt. Og du føler på en eller anden måde at du kan klare det hele. Så ved du at du har fundet det rigtige tøj til dig på den dag.

Er tøj noget som styrker ens person ?

Vil sige at for det fleste kan tøj gå hen og styrke din fremtoning som person. og din personlighed kan også slå bedre igennem med det tøj som passer til din stil. Det tøj som passer til din personlighed.

Mange bruger tøj til at vise deres egen styrke. Samt at vise at de godt tør. Tøj kan udvise alt lige fra modenhed til umodenhed. Fra rig til Fattig. Tøj har magten til at den samme person kan se vidt forskellig ud. Alt efter hvilken type tøj personen tager på. Så ja tøj kan godt styrke din person. Men tøj kan også modvirke din person. Hvis man har taget noget tøj på som slet ikke passer til din person.

Du kan også kigge på tøj til træning som måske også kan hjælpe dig så tag et kig HER !

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.