Tøj til Træning hvad kan anbefales?

Trænings tøj til trænings centret.

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Er der noget krav til hvad du skal have på i et trænings center, Jeg vil personligt sige at svaret er nej, dog har nogle centre da lidt krav til hvordan du skal være klædt, eventuelt du skal gå klædt så du kan skjule eventuelle tatoveringer. Dog er det langt fra alle centre som har den ide. Jeg vil mene at du skal gå i det du kan lide at træne i, det skal være behageligt for dig at gå op og træne, det skal samtidigt være noget tøj som kan tåle at du har det varmt og at du sveder i det. Så kan selvfølgelig ikke anbefale store striktrøjer.

T-shirts

Det her er en verden af muligheder, T-shirts må vel være en af de beklædningsgenstande som der bliver solgt mest af på verdens plan.

Vi kan starte med at tage et kig på disse*. Bodyman sælger ret cool trænings t-shirts som man også kan bruge til hverdag, enkelte kan man vel egentlig også bruge til fest. Det kommer vel bare an på sammensætningen med andet tøj i ens skab. Det skal dog siges at ud fra mit synspunkt kan stort set alle t-shirts bruges til at træne i, medmindre de er syet/lavet af en speciel type stof, som måske ikke tåler sved. Men ellers vil jeg vove og påstå at alle T-shirts kan der trænes i.

Min personlige favorit hos herre Tshirts er

T-shirt hos Bodyman til 199 kroner
*Fed T-shirt som kan fås til 99,50,- sat ned cfra 199,- hos Bodyman

Bodyman sælger ikke kun T-shirts til Herrer. De sælger også T-shirts til kvinder. Hvor der også er nogle med mega fedt print på. Og de der findes nogle i fede farver. Igen har hver kvinde sin smag inden for T-shirts og nogle kvinder foretrækker måske endda at træne i en Herre T-shirt. Så er du kvinde og interesseret i T-shirts kan du tage et kig på denne side*. Der er et bredt udvalg så der er rig mulighed for at finde hvad du har brug for.

Min personlige favorit hos kvinde T-shirts er

T-Shirt til kvinder fås for 151 kroner hos bodyman.dk
*T-shirt til Kvinder til 105,70 sat ned fra 151  kroner med Print “strong is the new Sexy”

Generelt vil jeg sige at i skulle tage et kig hos bodyman.dk*

Bukser/Shorts

Når det kommet til bukser og shorts har jeg samme holdning som med T-shirts. At det er en smagssag hvad man foretrækker at træne i. Personligt foretrækker jeg at træne i shorts, og gerne nogen som går mig til lige over knæene. Da jeg føler at nogle shorts hurtigt kan blive alt for korte.

Alle i herrer derude kan med fordel kigge på følgende side*. For at se det brede udvalg som eksisterer hos bodyman. De har et udvalg som giver de fleste.  Muligheder for dig at vælge imellem.
Skulle jeg komme med et forslag til både bukser og Shorts til Herre må det være følgende

GASP No.1 MESH shorts fra 399,-
*GASP No. 1 Mesh Shorts fås for 399 hos Bodyman.dk

Og følgende Bukser kan anbefales.

549 Kroner hos Bodyman.dk
*GASP No. 1 MESH i sort7Rød kan købes for 549 hos bodyman,.dk

Og Hos kvinderne gælder igen mange af de samme regler. Dog ved jeg at mange kvinder foretrækker at træne i Tights. SÅ du kan se et bredt udvalg af Tights her*. Eller hvis du hellere foretrækker short eller hotpants til kvinder så kan du tage et kig her*.

Skulle jeg bestemme for jer. Ville jeg sige at disse er mine personlige favoritter

*Super lækre shorts til Kvinder som lige nu kan fås for 99,- Kroner hos Bodyman.dk nedsat fra 449,-

Er du mere til Hot Pants kunne du gå efter disse.

*Super lækre hot pants i super cool farver sort/orange til 60,- kroner nedsat fra 349,- hos Bodyman.dk

Her til sidst vil jeg vise jer mine favorit tights.

*Super lækre Sort/pink tights hos Bodyman.dk til 324,50 nedsat fra 649 kroner

Trøjer

Har hørt at det er fornuftigt med en ordenlige langærmet trøje når man træner eller lige har trænet for at kunne holde på varmen, hvis du f.eks. skal udenfor lige efter træning. For at komme hjem eller for at tage ud og løbe osv.

Men en langærmet trøje er ikke at gå i vejen for, nogle kan jo også lide at bruge deres trænings tøj til privat og hverdags brug. Så hvis i enten er til Langærmet med lynlås eller i er til en helstøbt sweatshirt så skulle i måske kigge lige her*. Hvor i kan se et udvalg her af trøjer som er rimelig cool at se på.  Mine personlige favoritter er.

*Super fed Trøje med print til 149,50 nedsat fra 299 kroner hos Bodyman.dk

På kvinde siden findes der også et godt udvalg af trøjer som kan bruges til træning.  Da mænd og kvinder jo er ens på det punkt at vi får det varmt når vi træner og det kan være super rart med en langærmet trøje efter træning. Hvis det er koldt uden for eller som mange gør har den på under træning. Der er mange muligheder. Men tag et kig her*.

Mine personlige favoritter hos kvinde trøjerne er

*Pink hætte trøje med Lynlås til 449,50 ned fra 899 kroner hos Bodyman.dk

Husk altid at købe noget trænings tøj i selv kan lide og som i selv vil gå i. For trænings tøj skal jo bruges og være behageligt. Men håber at i helt sikkert kan finde noget i kan bruge til jer selv. Og husk har i brug for en Kondicykel at bruge sammen med alt det tøj i nu kommer til at købe så tag et kig lige her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.