You are currently viewing Energi før efter og under træning
*Pre-Workout fås fra 179 kroner hos bodyman.dk

Energi før efter og under træning

Hvad er kost og energi tilskud

Dette indlæg indeholder Reklamelinks som er markeret med *

Kost og energitilskud er som navnet lyder et tilskud til den kost du tager eller et tilskud til din energi når du skal op og træne.  Der snakkes ikke sukker eller Red Bull eller Monster. Det er slet ikke aktuelt i denne situation.
Her snakker jeg F.eks. Tilskud fra Bodylab, Nutramino Sunde speciallavet smoothies alt som er designet til at booste din træning og et eventuelt vægttab.

I dette indlæg vil jeg fokusere på kost og energi tilskud. I de afsnit i kommer til at læse vil fokus derfor ikke være på ”normal” kost. Men kun på de her tilskud. Så i skal ikke forvente jeg snakker mad. Mere så vi lige har fået det på plads.

Hvad er bedst af spise/drikke før træning

Her er der selvfølgelig mange meninger omkring, Men jeg ved at nogen Bruger Heat energi drikke. Som de så indtager ca 30 min før de skal op og træne, andre bruger noget som producenter og butikker kalder pre workout pulver som de så blander op med vand. Jeg ved at min kærestes træner anbefalede hende at drikke en Heat 30 minutter inden hun skulle afsted.

HEAT fra 180 kroner for 24 stk.
* HEAT fås fra 119 kroner for 24 stk. nedsat fra 480 hos Bodyman.dk

For lige at snakke HEAT så kan de fås i de fleste fitness centre men man kan med fordel kigge rundt her på nettet efter dem især hvis man er ude efter en bestemt smagsvariant så kan man mere eller mindre finde den variant her på nettet.
Heat kan for eksempel købes hos Bodyman.dk* hvor de har flere varianter at vælge imellem. HEAT* er lavet af Nutramino og er effektiv har selv prøvet dem og de ligger højt oppe i hierarkiet i min verden, så er det i hvert fald en ide til pre workout tilskud.

*Pre-Workout fås fra 159,- nedsat fra 179,- kroner hos bodyman.dk

Man kan også bruge Shakeren og blande noget specielt pre workout tilskud. Og her kan du vælge igen at tage Nutramino som udgangspunkt. De laver Pulver med flere smagsvarianter som du så selvfølgelig blander op i din shaker. Tag for eksempel den her side hos Bodyman.dk*. Her kan du finde en hel del forskellige varianter af pre workout pulver til at blande op i din shaker.

Hvad er bedst at spise/drikke under træning

Når du er gået i gang med at træne så kan man klart anbefale at du husker at drikke din væske, primært vand. Da du ellers ville dehydrere. Men er der andet du kan drikke under træning.  Umiddelbart er det før og efter som vigtigt når du træner, det er i hvert fald det som er umiddelbart er bedst, da du under træning primært har brug for væske og gerne i form af vand. Så i kan tage dette lille afsnit som en lille reminder om at i skal huske at drikke væske mens i træner.

Hvad er bedst af Spise/drikke efter træning

Efter træning kan man roligt sige at der er masser at vælge imellem. I hvert fald når det kommer til energi drikke, opblandingspulver og mange andre ting. Det er her efter træning at det er vigtigt man er OBS på hvad det er du spiser og drikker. Det er også her der er flest muligheder at vælge imellem. Men lad os tage et kig på det udvalg af ting som findes derude. Som du kan købe og som kan være dig behjælpelig efter træning.

Bodylab Minimum Deluxe Protein bar til 169,- for 12 stk.

Du kan for eksempel tage en proteinbar* efter træning for at påvirke din krop og for at give den noget energi og noget at arbejde med lige efter en hård omgang træning og der findes selvfølgelig. En hel del bar som du kan spise. Som for eksempel denne fra Bodylab.dk* med Chokolate chip cookie dough.

*BodyLabs bar har priser fra 149 kroner hos bodylab.dk selv

Der findes også de populære bar fra Bodylab* som er flittigt brugt og solgt i det danske fitness land. Dem kan du få fingrene i lige her*. De er god kvalitet og så smager de godt. Mange af disse bar ligger utroligt tæt på den ekstreme usunde bar som de normale Mars, Snickers osv. Det handler om at finde de proteinbar du selv godt kan lide. Det skal jo ikke være surt og ulideligt at spise en sådan.

*Whey 100 Proteinpulver hos Bodylab.dk Køb 1 stk til 169 kroner.

Er du mere til at blande en omgang pulver er der også en hel del at vælge imellem. Du kan for eksempel tage dette pulver med jordbær fra Bodylab som hedder Whey 100* det giver dig de nødvendige proteiner efter træning og så har det en masse forskellige smage som du kan vælge imellem.

Da der er så meget at vælge imellem. Af proteinbar og protein pulver og alt muligt andet kunne du passende tage et kig på disse sider som begge er online butikker som sælger det meste inden for disse produkter.

Er der noget om snakken omkring at det faktisk virker de her ting.

Om det er noget der virker vil jeg tro er op til en selv at finde ud af. Vi er alle forskellige og skal føle efter på vores egen krop om de her produkter er noget vi som person kan lide. Noget som vi kan tåle at indtage. Eller om det er noget vi slet ikke vil.
Så om det virker ja jeg kan kun sige forsøg dig frem. Kan være du syntes det er kanont for dig at blande en shake efter træning. Eller om du spiser en proteinbar. Det som er vigtigst det er at du selv personligt har det godt med det du gør. Og ikke gør hvad andre tvinger dig til at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.