You are currently viewing Nintendo switch som motionsredskab

Nintendo switch som motionsredskab

Der er REKLAMELINKS i dette indlæg. Disse er markeret med *

Nintendo Switch
Nintendo Switch fra Proshop* til 2249,-

Hvad er Nintendo Switch

Nintendo havde kæmpe succes med deres Wii maskine som tilbød masser af unikke oplevelser når det kom til træning og det at røre sig, de bragte det ind i stuen med Wii Sport. Og den var ganske populær. Men den var ikke populær nok, da den desværre ikke fik det fodfæste de havde drømt om. årene gik og Wii forsvandt stort set helt i Danmark.

Men så kom nintendo switch. en moderne konsol som er håndholdt. Men som man kan koble til Tv’et og få en masse sjove eventyr. Spil sammen med venner og familie. Samt mange mange andre ting blandt andet det som hele dette indlæg skal handle om. Det med at den også kan bruges som motionsredskab i hjemmet.

Nintendo Switch giver mange muligheder ved at man kan få lov at koble den til Tv’et man kan få mange spil som kan være med til at give dig noget motion. Blandt andet ring fit adventure. Som kommer med en speciel designet ring. Hvor man sætter den ene del af sin controller fast til. og den anden bliver spænd omkring benet. Så er man klar til enten at får dyrket noget intens motion. Med de special designede opgaver og øvelser. Eller du kan vælge at spille spillet Ring fit adventure. Hvor du skal løbe og hoppe og dukke dig og så videre. Imens du holder ringen i hånden. det er super skægt og giver faktisk mere end man lige regner med på motionssiden.

Ring Fit Adventure fra Proshop*

Flere forskellige spil

Det er ikke kun Ring fit adventure* du kan motionere med på Nintendo switch. Der findes faktisk rigtigt mange spil som giver dig motion. Undertegnede her har kun personligt prøvet to af dem. Og det er netop før omtalte Ring Fit Adventure og så har jeg prøvet just dance 2021. Som også giver en hel masse motion når man står i stuen og hopper rundt, til mange af de kendte sange.

Der findes også bokse spil og den slags til Switch. Så du ved at du får rørt dig. Føromtalte Ring fit adventure* indeholder mange andre motionsformer end lige bøj og stræk. man kommer virkelig rundt i muskel grupperne. Og man kan helt sikkert få sved på panden.

I forhold til Nintendo Wii har du ikke et bræt du kan stå på. men du kan pille de controllere af som sidder på siden af konsollen og dem skal du så svinge rundt og lave øvelserne med så dine bevægelser bliver registeret på skærmen, så du kan se om du laver øvelserne rigtigt.

Er der også “normale” spil til Nintendo Switch

Svaret er kort og godt JA du kan godt få en masse andre spil. Og du kan endda få mange af de store titler til konsollen. der er rigtigt mange muligheder i en nintendo Switch også fordi kan få den op på dit tv som en hvilken som helst anden konsol hvilket giver den utroligt meget levetid og utroligt mange muligheder.
Der er blandt andet et af tidens mest populære spil Animal Crossing* som har sin fremmarch på Nintendo Switch og det er et spil du kun kan spille på Nintendo. Men glem ikke alle de andre spændende spil du kan få. Så som The Witcher, Minecraft, Super Mario og mange mange andre.

Du finder en hel masse spil til Nintendo Switch inde på Proshop.dk*

Så kan Nintendo Switch anbefales ?

Nintendo Switch KAN anbefales til hjemmemotion da den skaber noget ekstra liv til ens motion. Den giver noget andet end bare at løfte håndvægte eller sidde på en motionscykel. Mens man samtidigt er i kontakt med sit indre barn. Eller hvis du som forældre vil motionere med dine børn. Og specielt i disse tider med Corona kunne Nintendo Switch være en rigtigt god mulighed.

Skulle du alligevel have lys til at bruge en motions cykel kan du læse indlægget omkring motions cykler HER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.